Other pages
Read more Back

Luksuslikud tapeedid, mis räägivad lugusid: House of Castlebird & Rose kollektsioon

Luksuslikud tapeedid, mis räägivad lugusid: House of Castlebird & Rose kollektsioon

Elegantne küllus koju – just seda esindab House of Castlebird & Rose tapeedikollektsioon, mis toob interjööri luksuslikkust ning möödunud aegade hõngu.  

House of Castlebird & Rose tapeedid on inspireeritud klassikalisest Euroopa kunstist ja disainist. Kollektsioonis leidub mitmeid kordusmustriga tapeete, mis sobivad hästi mitmele seinale ühtset üldmuljet ning klassikalist stiili. Lillelised tapeedid, lindudega võluvad disainid ja palju muud, mis muudavad kodukujundust hetkega.

Kui otsid midagi tõeliselt luksulikku, siis vaata kollektsiooni Chinoiserie stiilis pilttapeete, mis sobivad eriti hästi elu- ja magamistubadesse. Need disainid on loodud tooma esile igat seina kui kunstiteost – ühe suure ja küllusliku maalina, millel detailid ja mustrid üllatavad iga pilguga.

Signatuuriks punane papagoi

House of Castlebird & Rose tapeetide ja muude toodete signatuur on imeilus punane papagoi, mis pärineb prantsuse kunstniku Louis Beurdeley 19. sajandi maalilt “Le Perroquet”. See papagoi on saanud brändi sümboliks ja tema uhke kohalolek ilmestab peaaegu igat tapeeti. Kollektsiooni iseloomustab lisaks märksõna „Prantsuse kuldaeg“ mis, lisab interjööri nii ajaloolist kui ka modernset luksust. Oled sisustamas mõisa, korterit vanalinnas või mujal ajaloolises majas, siis need tapeedid on ajatu valik! Vaata kogu kollektsiooni ja vali oma lemmik!

Related articles